A hivatkozás el lett küldve a megadott e-mail címre.

Erre az e-mail címre nem tudjuk a hivatkozást elküldeni. Kérjük, ellenőrizze az e-mail címet!

GEO5

Szondázások

A GEO5 programmal közvetlenül a szondavizsgálatok adataiból (SPT, CPT, DMT, PMT) számíthatunk szerkezeteket, így elhagyhatjuk, vagy csökkenthetjük az általános módon megadott talajjellemzőket. Az összes szondavizsgálat megadható vagy importálható a Rétegtan programba.

Szondavizsgálatok adatainak importálását támogató programok

Általában a geotechnikai programok fő bemenő paraméterei a talajjellemzők, melyeket geológiai feltárásokból, laborvizsgálatokból ismerünk. Amennyiben szondavizsgálatokra alapuló számításokat alkalmazunk, ezek az adatok nem szükségesek, csak a vizsgálatból kapott adatsort kell megadni.

A GEO5 szoftver számos programot tartalmaz, melyekbe közvetlenül importálhatók a szondavizsgálatok (CPT – statikus szondázás, DMT – lapdilatométeres vizsgálat, DPT – verőszondázás, PMT– pressziométeres vizsgálat, SPT – standard penetrációs vizsgálat) adatsorai.

A Cölöp CPT programmal cölöpök statikus szondázásra (CPT) alapuló teherbírás - és süllyedésvizsgálatát végezhetjük el.

GEO5 Pile CPT      GEO5 Síkalap     

A Síkalap CPT programmal síkalapok statikus szondázásra (CPT), standard penetrációs vizsgálatra (SPT) és lapdilatométeres vizsgálatra (DMT) alapuló teherbírás- és süllyedésvizsgálatát végezhetjük el.

A Síkalap programmal síkalapok teherbírását és süllyedését számíthatjuk lapdilatométeres vizsgálatra (DMT) alapozva.

A Mikrocölöp programmal ágyazási tényezőt számíthatunk pressziométeres (PMT) és standard penetrációs vizsgálatokra (SPT) alapozva.

A Szádfal ellenőrzés programmal lehetőségünk van az ágyazási tényező pressziométeres (PMT) illetve lapdilatométeres (DMT) vizsgálat alapján történő számítására.

GEO5 Sheeting Check     GEO5-2018-Stratigraphy-video-presentation

Bármelyik említett szondázási mód megadható (vagy importálható) a Rétegtan programba geológiai modell, vagy altalaj létrehozásához.

A Rétegtan – Jelentések modul helyszíni vizsgálatból (fúrások, CPT-, DPT-, SPT-, DMT szondázások, stb.) nyert geológiai adatok közlésére használható.

A Rétegtan - Keresztmetszetek modul helyszíni vizsgálatok szemléltetésével, talajprofilokkal valamint felhasználói megjegyzésekkel kiegészített egyenes vagy törtvonalú szelvények létrehozására használható.

Próbálja ki a GEO5 szoftvert.
Ingyenesen, megkötések nélkül!

Próbálja ki a GEO5 szoftvert.
Ingyenesen, megkötések nélkül!

A szoftver mobil eszközökön nem működik. Ennek ellenére tudunk küldeni letöltő hivatkozás e-mail címére.

Szüksége van további információra?

További információ az árlistában. Egyéb információért nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba!