GEO5

Felhasználói felület

Egyszerű bevitel

Az összes program ugyanazt az egyszerű felhasználói felületet használja. Az fő alapelv, hogy az adott keret felső részéről lefelé haladva dolgozzunk – az alapadatok beviteli keretben történő megadása után az analízis kereten belül végezhetjük el a különböző tervezési, ellenőrzési lépéseket.

Az adatok nagy része szövegesen és/vagy grafikusan adható meg. A program a bemenő adatok bármilyen változását követően azonnal újrarajzolja a modellt a grafikus ablakban. A programok használata egyszerű és egyértelmű.

Próbálja ki a demóverziót, és győződjön meg.

Video on how to start working with geotechnical software GEO5 - simply and effectively.

Első lépések a GEO5 szoftverrel

Országra szabás

A GEO5 programok több, mint 20 nyelven elérhetőek. A jegyzőkönyvek is több nyelven érhetőek el. Természetesen a szabványokat és normákat is országokhoz lehet szabni.

Minden programban lehetőségünk van metrikus és angolszász mértékegységek használatára. Amikor mértékegység-rendszert váltunk, a program az összes bemenő adatot automatikusan abba a rendszerbe konvertálja.

Introducing the Slope Stability geotechnical program for easy slope assessment.

Bevezetés a GEO5 Rézsűállékonyság

Beépített súgó

Minden programnak van egy beépített súgója, mely több mint 1600 oldalban mutatja be többek között azok falhasználását, a felhasználói felületet, az adatmegadást, és részletesen kifejti a programokban használt módszerek elméleti hátterét. Az F1 gomb megnyomásával nyitható meg az az oldal, amely ahhoz a részhez kapcsolódik, ahol a felhasználó éppen a programban tart.

Support and learning materials for geotechnical software GEO, help, video tutorials, manuals.

Támogatás és dokumentáció

Több ajánlólevél

Próbálja ki a GEO5 szoftverrel való munkát

Aktiválja a 14 napos próbaverziót elemzési korlátozások nélkül, ingyenesen.