GEO5

Felhasználói felület

Egyszerű bevitel

Az összes program ugyanazt az egyszerű felhasználói felületet használja. Az fő alapelv, hogy az adott keret felső részéről lefelé haladva dolgozzunk – az alapadatok beviteli keretben történő megadása után az analízis kereten belül végezhetjük el a különböző tervezési, ellenőrzési lépéseket.

Az adatok nagy része szövegesen és/vagy grafikusan adható meg. A program a bemenő adatok bármilyen változását követően azonnal újrarajzolja a modellt a grafikus ablakban. A programok használata egyszerű és egyértelmű.

Próbálja ki a demóverziót, és győződjön meg.

Video on how to start working with geotechnical software GEO5 - simply and effectively.

Első lépések a GEO5 szoftverrel

Országra szabás

A GEO5 programok több, mint 20 nyelven elérhetőek. A jegyzőkönyvek is több nyelven érhetőek el. Természetesen a szabványokat és normákat is országokhoz lehet szabni.

Minden programban lehetőségünk van metrikus és angolszász mértékegységek használatára. Amikor mértékegység-rendszert váltunk, a program az összes bemenő adatot automatikusan abba a rendszerbe konvertálja.

Introducing the Slope Stability geotechnical program for easy slope assessment.

Bevezetés a GEO5 Rézsűállékonyság

Beépített súgó

Minden programnak van egy beépített súgója, mely több mint 1600 oldalban mutatja be többek között azok falhasználását, a felhasználói felületet, az adatmegadást, és részletesen kifejti a programokban használt módszerek elméleti hátterét. Az F1 gomb megnyomásával nyitható meg az az oldal, amely ahhoz a részhez kapcsolódik, ahol a felhasználó éppen a programban tart.

Support and learning materials for geotechnical software GEO, help, video tutorials, manuals.

Támogatás és dokumentáció

Több ajánlólevél

Try working with GEO5 Software

Aktiválja 14 napig használható, számítási megkötések nélküli próbaverziót.