GEO5

Eredmények

Jelentések létrehozása

Az összes program automatikusan tömör és egyértelmű jegyzőkönyveket hoz létre, melyek tartalmazzák a bemenő adatokat, a közbenső eredményeket és a végső ellenőrzéseket. Több program összecsatolása esetén a jelentés az minden fejezetet, vagy csak a felhasználó által kiválasztott részeket tartalmazza.

Kimeneti jelentés készítése

Mellékletek bemutatása a GEO5 programokban

A jegyzőkönyv tetszőleges számú képet tartalmazhat. Ezeket ágrajzra helyezzük el aszerint, hogy a képet hova illesztettük be a programba.

A jelentés akármennyi csatolmányt tartalmazhat, úgymint fotókat, PDF-eket stb. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó a projekt teljes dokumentációját egy helyen tárolhatja.

A Mellékletek funkció bevezetése

PDF/MS Word exportálás

A jelentéseket nyomtathatjuk közvetlenül, mint PDF dokumentumot, vagy megnyithatjuk MS Word fájlként, amiben további szerkesztésre van lehetőségünk.

Magyarázat

A képek számos grafikus adatot tartalmaznak úgy, mint méretek, sraffozás, kitöltések és/vagy egyedi magyarázat. A magyarázatokat a program grafikus szerkesztőjében hozhatjuk létre, amiben további elemeket, például szövegeket és vonalakat adhatunk hozzá a megjelenített rajzhoz.

A Feliratozás funkció bevezetése

Több ajánlólevél

Próbálja ki a GEO5 szoftverrel való munkát

Aktiválja a 14 napos próbaverziót elemzési korlátozások nélkül, ingyenesen.