A licensz formáját a használat célja határozza meg – helyi licensz (egyedülálló számítógéphez) vagy hálózati licensz (több számítógéphez vagy virtuális gépekhez).

Hardverkulcsos helyi licensz (rugalmas)

Tetszőleges számú gépre telepítheti a programokat, annak tudatában, hogy a programok csak azon a gépeken futnak majd, amelyekhez a hardverkulcsot az adott pillanatban csatlakoztatja. Igényeinek megfelelően különböző licenszeket telepíthetünk egy vagy több kulcsra.

Helyi licensz szoftverkulccsal (Csomópontzár)

Csak egy gépre telepítheti és használhatja a szoftvert. Amennyiben új gépet vásárol, a licensz áthelyezhető (ha kereskedelmi verzióról van szó). A szoftverkulcsot emailben kapja. A különböző licenszeket, igényeinek megfelelően, telepíthetjük egy vagy több helyi kulcsra.

Hálózati licensz

Használhatja a szoftvert több hálózatra kapcsolt számítógépen vagy virtuális gépen. Az egyidőben a szoftverrel dolgozó felhasználók maximális száma megegyezik a megvásárolt licenszek számával. A program futtatásához egy hálózati hardverkulcs csatlakoztatása szükséges a hálózathoz csatlakozó bármely számítógéphez.

Hálózati licensz (Vállalati)

Vállalati licensszel lehetőség van a szoftver használatára a vállalat különböző egységeiben, például a fővállalat által vásárolt licensz használatára leányvállalatoknál. További információért lépjen kapcsolatba velünk.

Kulcsok típusai

További információ kulcsokról és licenszekről.

Próbálja ki a GEO5 szoftverrel való munkát

Aktiválja a 14 napos próbaverziót elemzési korlátozások nélkül, ingyenesen.