A licensz formáját a használat célja határozza meg – helyi licensz (egyedülálló számítógéphez) vagy hálózati licensz (több számítógéphez vagy virtuális gépekhez).

Hardverkulcsos helyi licensz (rugalmas)

Tetszőleges számú gépre telepítheti a programokat, annak tudatában, hogy a programok csak azon a gépeken futnak majd, amelyekhez a hardverkulcsot az adott pillanatban csatlakoztatja. Igényeinek megfelelően különböző licenszeket telepíthetünk egy vagy több kulcsra.

Helyi licensz szoftverkulccsal (Csomópontzár)

Csak egy gépre telepítheti és használhatja a szoftvert. Amennyiben új gépet vásárol, a licensz áthelyezhető (ha kereskedelmi verzióról van szó). A szoftverkulcsot emailben kapja. A különböző licenszeket, igényeinek megfelelően, telepíthetjük egy vagy több helyi kulcsra.

Hálózati licensz

Használhatja a szoftvert több hálózatra kapcsolt számítógépen vagy virtuális gépen. Az egyidőben a szoftverrel dolgozó felhasználók maximális száma megegyezik a megvásárolt licenszek számával. A program futtatásához egy hálózati hardverkulcs csatlakoztatása szükséges a hálózathoz csatlakozó bármely számítógéphez.

Hálózati licensz (Vállalati)

Vállalati licensszel lehetőség van a szoftver használatára a vállalat különböző egységeiben, például a fővállalat által vásárolt licensz használatára leányvállalatoknál. További információért lépjen kapcsolatba velünk.

Kulcsok típusai

További információ kulcsokról és licenszekről.

Try working with GEO5 Software

Aktiválja 14 napig használható, számítási megkötések nélküli próbaverziót.