GEO5

Adatgyűjtés

Mobilalkalmazás

A GEO5 Data Collector (Androidra és iOS-re) mobiltelefonon és tableten futtatható helyszíni és laboratóriumi adatgyűjtésre használható mobilalkalmazás. Ezek az adatok átvihetőek a mobilalkalmazás és a Rétegtan program között.

Az alkalmazásban a kiválasztott rétegtani sablon szerint adhatjuk meg az adatokat, Google Maps és GPS adatokat, fotókat, videókat, hangfelvételeket használva. Mivel az alkalmazás sablonokat használ, a felhasználó maga választhatja meg, mely adatok megadása legyen szükséges az alkalmazásban. Az alkalmazás elérhető Google Play, és az App Store.

GEO5-logo QR code to Google Play Logo Google Play

Terepi felmérési adatok feldolgozása mobil alkalmazásban

Munka pontfelhőkkel

100 millió pontot nem meghaladó számú pontfelhőket dolgozhatunk fel a Pontfelhő program. A programban lehetséges az épületek, növényzet eltávolítása, vízfelszín módosítása, pontok számának csökkentése. A program ezután a feldolgozott pontfelhőt importálja Rétegtan programba. Emellett a felhőben található színeket a terep színeként használhatjuk a Rétegtan programban. Fotogrammetriai, valamint LiDAR pontfelhőket is feldolgozhatunk.

Pontfelhők feldolgozása a GEO5 szoftverben

Több ajánlólevél

Próbálja ki a GEO5 szoftverrel való munkát

Aktiválja a 14 napos próbaverziót elemzési korlátozások nélkül, ingyenesen.