GEO5

Támfaltervezés

Hagyományos támfalak

Beton súlytámfalakat vagy kőfalakat a Súlytámfal programban számíthatunk. Ebben a programban meghatározhatjuk a fal keresztmetszeti alakját. A Szögtámfal programban vasbeton szögtámfalak vizsgálatát végezhetjük el. Opcionálisan szárnyfallal rendelkező hídfők számítását a Hídfő programban végezhetjük.

Az összes falak számítására használható program zökkenőmentesen kapcsolható egyéb programokhoz. A globális állékonyságot a Rézsűállékonyság programban számolhatjuk, az alap teherbírását a megfelelő sík- vagy mélyalap programban ellenőrizhetjük. Az összes adat automatikusan cserélhető a programok kötött.

Részekből felépülő támfalak

A részekből felépülő támfalakat blokkok egymásra helyezésével hozunk létre. Ezek közé értjük a gabionfalakat, melyeket a Gabion programban számíthatunk. Az Előregyártott fal programmal előregyártott elemekből felépülő falakat tervezhetünk. A speciális Redi-Rock fal programmal a Redi-Rock Rt. által gyártott blokkokkal dolgozhatunk. Az összes program lehetővé teszi a blokkok georácsokhoz való lehorgonyzását.

A Vasalt fal betonalapon álló vasalt falazat tervezéséhez készült.

Megerősített földfalak

A támfalak között különlegesnek számít a megerősített földfal, melyet két programban számolhatunk. Az MSE fal programban geoműanyagokkal történő megerősítést vehetünk figyelembe, míg a Talajszegezés programban talajszegek, lőttbeton és/vagy acélháló megerősítéssel dolgozhatunk.

A földnyomással terhelt általános szerkezet számítását a Földnyomások programban végezhetjük el.

A GEO5 időt takarít meg!

Több ajánlólevél

Próbálja ki a GEO5 szoftverrel való munkát

Aktiválja a 14 napos próbaverziót elemzési korlátozások nélkül, ingyenesen.