GEO5

Geológiai felmérés

Adatgyűjtés

A GEO5 Data Collector egy helyszíni vagy laboratóriumi adatok gyűjtésére használható mobilalkalmazás, melyet mobiltelefonon és tableten is használhatunk. Az alkalmazás a rétegtani sablonokat használ, valamint helyszíni adatok megadását, térkép és GPS használatát, fotó, videó és hangfelvétel hozzáadását teszi lehetővé. Ezek az adatok átvihetőek a mobilalkalmazás és a Rétegtan program között. Az alkalmazás elérhető Google Play, és az App Store.

A Pontfelhő lehetővé teszi (max. 100 millió pont méretű) pontfelhők megadását, feldolgozását és azok exportálását a Rétegtan programba. Egyszerű szerkesztési eszközök épületek és növényzet eltávolítására, vízfelszín módosítására és a pontok számának csökkentésére.

Geológiai források

A Rétegtan program tartalmaz publikus forrásban megjelent térképészeti információkat és geológiai fúrásokat. A kiválasztott felmérések eredményeit bevittük a programba. Minden helyszíni vizsgálat megadható, például fúrások, kutatóárkok,geológiai CPT, SPT, presszióméteres, dilatométeres szondázások stb. Az adatokat megadhatjuk közvetlenül, vagy számos formátumól importálhatjuk.

Geológiai dokumentáció

A megadott adatok részletes geológiai dokumentációja nyomtatható vagy exportálható.

Minden vizsgálat típushoz külön sablonokat hozhatunk létre a Rétegtan – Jelentések kiegészítő modulban. A teljes adatbevitel-rendszer egyedileg szerkeszthető, így a felhasználó határozza meg milyen adatot ad meg, milyen formában, és hogy jeleníti azt meg.

Geológiai metszetek

A Rétegtan – Keresztmetszetek kiegészítő modul geológiai szelvények nyomtatására és exportálására ad különböző lehetőségeket. Szelvények létrehozása hasonló a CAD programokban megszokottakhoz, de lényegesen egyszerűbb, a 3D modellből való közvetlen létrehozásnak köszönhetően.

A GEO5 időt takarít meg!

Több ajánlólevél

Próbálja ki a GEO5 szoftverrel való munkát

Aktiválja a 14 napos próbaverziót elemzési korlátozások nélkül, ingyenesen.