A hivatkozás el lett küldve a megadott e-mail címre.

Erre az e-mail címre nem tudjuk a hivatkozást elküldeni. Kérjük, ellenőrizze az e-mail címet!

GEO5

Geológiai felmérés

A GEO5 programokkal kiértékelhetjük a geológiai felméréseket, geológiai modellt és szakszerű jelentéseket hozhatunk létre. A geológiai modell adatait exportálhatjuk a GEO5 programokba. Lehetőségünk van töltést és bevágást megadni talajtérfogat számításához.

Geológiai felmérés (feldolgozás) és adatközlés szoftverei

A GEO5 Rétegtan programot helyszíni vizsgálatok (fúrások, CPT, SPT, stb.) eredményeinek kiértékelésére használhatjuk, 2D és 3D geológiai modelleket hozhatunk létre, valamint keresztmetszeteket és geológiai profilt exportálhatunk a GEO5 tervező programokhoz.

GEO5-2018-Stratigraphy-video-presentation

A Helyszíni vizsgálat a GEO5 Rétegtan programból történő szakszerű geológiai jelentés létrehozásához használható modul. Több előre meghatározott jelentéstípussal jeleníthetjük meg a helyszíni vizsgálatok (fúrások, SPT, CPT, DPT stb.) eredményeit, valamint a létrehozott metszeteket a geológiai modellből. Szakszerű geológiai jelentés a „Helyszíni vizsgálat” modullal (ez a modul a GEO5 2019 kiadásban jelenik majd meg).

A Terep programmal lehetőségünk van digitális terep és talajréteg modellek létrehozására megadott vagy importált pontok, élek, fúrások felhasználásával. Más GEO5 programokat is futtathatunk ebből a programból a létrehozott geológiai modell vizsgálatára. Emellett egyszerűen megadhatunk töltéseket, bevágásokat a talajtérfogatok számításához.

Kapcsolódó programok:

Próbálja ki a GEO5 szoftvert.
Ingyenesen, megkötések nélkül!

A szoftver mobil eszközökön nem működik. Ennek ellenére tudunk küldeni letöltő hivatkozás e-mail címére.

Szüksége van további információra?

További információ az árlistában. Egyéb információért nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba!