A hivatkozás el lett küldve a megadott e-mail címre.

Erre az e-mail címre nem tudjuk a hivatkozást elküldeni. Kérjük, ellenőrizze az e-mail címet!

GEO5

Rétegtan

A GEO5 lehetővé teszi digitális terepmodell rétegekkel való megalkotását geotechnikai feltárások alapján (geodéziai vizsgálatok, fúrások, SPT, CPT, DMT és egyéb feltárások), ami jelentősen megkönnyítik a tervező munkáját és pontosítják a szerkezet viselkedésének becslését.

Felméréseken alapuló terep és altalaj modellező programok

A Terep program lehetővé teszi digitális terep és talajrétegek létrehozását bevitt, importált pontokból, élekből és fúrásokból. Végeredményül a program elkészíti a talajrétegek szemléletes modelljét. Emellett a program használható töltések és fejtések talajtérfogatának számítására is.

A Terep programmal generálhatunk adatot többi GEO5 programba, ami leginkább a 2D-s programokban hatékony. (Rézsűállékonyság, Süllyedés, FEM, Gerenda) A Rétegtan program lehetővé teszi valós talajtömbök helyszíni vizsgálatok adataiból, megadott talajjellemzőkből és laboratóriumi mérésekből való létrehozását. A program képes adatot generálni más GEO 5 1D vagy 2D számításhoz is. Emellett képes talajjellemzők számítására terepi mérések adataiból.

Kapcsolódó programok:

Próbálja ki a GEO5 szoftvert.
Ingyenesen, megkötések nélkül!

A szoftver mobil eszközökön nem működik. Ennek ellenére tudunk küldeni letöltő hivatkozás e-mail címére.

Szüksége van további információra?

További információ az árlistában. Egyéb információért nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba!