A hivatkozás el lett küldve a megadott e-mail címre.

Erre az e-mail címre nem tudjuk a hivatkozást elküldeni. Kérjük, ellenőrizze az e-mail címet!

GEO5

Geológiai felmérés

A GEO5 programokkal kiértékelhetjük a geológiai felméréseket, geológiai modellt és szakszerű jelentéseket hozhatunk létre. A geológiai modell adatait exportálhatjuk a GEO5 programokba. Lehetőségünk van töltést és bevágást megadni talajtérfogat számításához.

Geológiai felmérés (feldolgozás) és adatközlés szoftverei

A GEO5 Rétegtan programot mérnökgeológusoknak, hidrogeológusoknak és egyéb geotechnikai mérnököknek és geotechnikai kutató cégeknek fejlesztették. A programmal lehetőségünk van fúrási jegyzőkönyv, és számos helyszíni vizsgálati jelentés létrehozására, valamint geológiai szelvények, szelvényhálózatok és talajprofilok létrehozására. Minden adat összekapcsolódik a programban, és ezekből egy 3D-s geológiai modell jön létre – ezt használhatja a geotechnikus mérnök a későbbi munkájához. A kapott adatok közvetlenül exportálhatók a GEO5 tervező programokba.

Ez a közelítés az alapja a BIM épületmodellezésnek. Az összes megadott és megosztott adat elektronikus úton elérhető a kivitelezési eljárásban és a későbbi üzemeltetésben részt vevő összes ember számára is.

A Rétegtan programot folyamatosan fejlesztjük. Jelenleg a terep modellezésére, az elkészült szerkezet közvetlenül a 3D modellben való elhelyezésére, laboratóriumi mérések kiértékelésére és végrehajtására, stb. szolgáló modulokon dolgozunk.

Jelenleg a Jelentés és a Keresztmetszetek modulok elérhetők.

A GEO5 Rétegtan - Jelentések modul helyszíni vizsgálatokból (fúrások, feltárások, SPT, CPT, DMT, stb) készült jegyzőkönyv készítésére használható. Választhatunk számos előre definiált sablon közül, és lehetőségünk van felhasználói sablon és adatközlés létrehozására.

GEO5-2019-Video-Stratigrafie-Dokumentace
Tekintse meg rövid videónkat a Geológiai jelentések létrehozásáról a GEO5 Rétegtan program Jelentések moduljában.

A GEO5 Rétegtan - Keresztmetszetek modullal könnyen hozhatunk létre szelvényeket egyéb CAD program használata nélkül. A geológiai környezet bemutatása történhet rétegek, zárványok közti határfelületek megadásával, valamint fúrások hozzáadásával a modellhez. Talajvízszinteket, szerkezeteket, valamint felhasználói leírásokat adhatunk hozzá a szelvényrajzhoz.

GEO5-2018-Stratigraphy-video-presentation
Nézze meg rövid videónkat a GEO5 - Rétegtan program Keresztmetszetek moduljának használatáról.

Próbálja ki a GEO5 szoftvert.
Ingyenesen, megkötések nélkül!

Próbálja ki a GEO5 szoftvert.
Ingyenesen, megkötések nélkül!

A szoftver mobil eszközökön nem működik. Ennek ellenére tudunk küldeni letöltő hivatkozás e-mail címére.

Szüksége van további információra?

További információ az árlistában. Egyéb információért nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba!