GEO5

Komplex megoldás

Megoldott feladatok komplex portfóliója

A GEO5 minden geotechnikai feladatra tartalmaz programcsomagot. A programok képesek együtt dolgozni, valamint az összes bemenő adatot is könnyen cserélhetjük közöttük.

Geológiai felméréstől a tervezésig

A geotechnikai szerkezetek tervezése és ellenőrzése mellett a GEO5 lehetőséget nyújt geológiai felmérések feldolgozására is – adatgyűjtés, helyszíni vizsgálatok geológiai dokumentációjának létrehozása, geológiai szelvények gyűjteménye és komplex geológiai modell létrehozása.

Rétegtan – Keresztmetszetek modul

Analitikus és VEM számítások

A GEO5 szoftver nagy előnye az analitikus és numerikus számítások vegyítésének lehetősége. A két módszerrel független eredményeket számíthatunk ki, és lehetőségünk van azok összehasonlítására, visszaellenőrzésére. Az analitikus megoldás előnye az adatmegadás egyszerűsége, és a kevés megadni való paraméter. A lényegesen komplexebb VEM számítás viszont jóval részletesebb vizsgálatot végez.

Rézsűállékonyság – Vízhozam modul

3D altalaj modellezés

A jó geotechnikai terv alapja az altalaj pontos ismerete. Ennek elérésére a legjobb mód egy 3D modell készítése. A modell adatait másolhatjuk más programokba csakúgy, mint a geológiai profilokat vagy a teljes geológiai metszetet.

Rétegtan - 3D geológiai modell

Több ajánlólevél

Próbálja ki a GEO5 szoftverrel való munkát

Aktiválja a 14 napos próbaverziót elemzési korlátozások nélkül, ingyenesen.