GEO5

Importálás, Exportálás

GEO5 programok közti kommunikáció

Az összes GEO5 program képes az egymás közti kommunikációra a GeoVágólapon keresztül, melyen nagy mennyiségű adatot vihetünk át egyik programból a másikba – talajok, határfelületek, projekt információ, különböző beállítások stb.

Emellett a programok összekapcsolhatóak az egymásból következő számításokhoz, például a Súlytámfal program támfala azonnal ellenőrizhető globális állékonyságra a Rézsűállékonyság programban, és a támfal alatti talaj teherbírására a Síkalap programban. A Rézsűállékonyság program adatait elküldhetjük a Rézsűállékonyság – Vízáramlás modulba, melyben a talajvíz numerikus vizsgálatát végezhetjük el.

Kommunikáció más programokkal

A más programokkal való kommunikáció számos általános fájlon keresztül történhet – táblázatos adat (xls, txt), CAD, IFC, LandXML és sok egyéb. A legtöbb adat exportálható és importálható is.

Egyedi eset a helyszíni vizsgálat adatainak importálása – a programok a mérőberendezések által rögzített adatokat közvetlenül be tudják tölteni - pl.: .cpt, .gef, .gru stb.

IFC adatok exportálása a GEO5-ből

Térképek és fúrások jegyzőkönyveinek betöltése

A Rétegtan program képes kommunikálni a geológiai irodákkal a világ minden tájáról. Ezáltal az elérhető geológiai térképek, fúrások stb. egyszerűen betölthetőek a programba.

Amennyiben az Ön geológiai szervezetének térképészeti adatai nem elérhetőek a programban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk! Az Ön segítségével megpróbáljuk megjeleníteni azokat.

Load available geological survey to GEO5 Stratigraphy

AGS és SEP3 szabványok

A program olyan széleskörben használt geológiai és geotechnikai szabványokat is használ, mint a brit AGS és a német SEP3.

Több ajánlólevél

Próbálja ki a GEO5 szoftverrel való munkát

Aktiválja a 14 napos próbaverziót elemzési korlátozások nélkül, ingyenesen.