GEO5

Támogatott szabványok

Geotechnikai szabványok

A program a következő szabványok szerinti tervezést teszi lehetővé:
 

 

Néhány programban (pl.: Síkalap, Cölöpök) találhatunk beépített helyi szabványokat (spanyol CTE, új-zélandi B1/VM4, német DIN, orosz SNiP, indiai IS, brit BS, etc...).

Ha az Ön által használt szabvány nem elérhető a programban, lépjen velünk kapcsolatba.

Beton és acélszabványok

Az anyagszabványok a szerkezetek teherbírás-ellenőrzésének számítására használt programok részét képezik. Több, mint 15 szabvány használható – pl. az európai EN, amerikai ACI, kanadai CSA, ausztrál AS, kínai GB, indiai IS és sok más szabvány.

A beton és acélszerkezetek mellett más anyagból készült szerkezeteket is tervezhetünk, például fa, falazat, öszvér stb.

Előre megadott beállítások

A GEO5 egyedi tulajdonsága, hogy a geotechnikai feladat megadásától függetlenül adhatunk meg saját szabványokat, parciális együtthatókat. A program országonként több, mint 70 előre definiált beállítást tartalmaz. A felhasználó előre kiválaszthatja a használni kívánt előre definiált beállítást, vagy létrehozhatja a sajátját, amiben maga válogatja össze a szükséges szabványokat. Ezek a beállítások bármikor használhatók, és megoszthatjuk őket más felhasználókkal.

Szabványok és elemzési beállítások használata

Helyszíni vizsgálatok számításai

A szoftverrel helyszíni vizsgálatokból, például CPT, SPT, PMT, DMT stb., kiindulva különböző típusú alapozásokat tervezhetünk (Síkalap CPT, Cölöpök CPT, Mikrocölöp). Ezeket a számításokat különböző szabványoknak megfelelően, például holland NEN, belga NBN, Spanish CTE, vagy francia NF-P, vagy általánosan elfogadott módszerek (Meyerhof, Skempton, Schmertmann stb.) szerint végezhetjük el.

Bevezetés Cölöp CPT

Több ajánlólevél

Próbálja ki a GEO5 szoftverrel való munkát

Aktiválja a 14 napos próbaverziót elemzési korlátozások nélkül, ingyenesen.