GEO5

Segítség a vásárláshoz

Vásárolja meg a szoftvert Webáruházunkban, esetleg lépjen kapcsolatba velünk vagy a Helyi Kereskedővel.

Vásárlási módok

Előfizetés

Előfizetés hozzájuthat a legújabb szoftverhez egy éves előfizetési díjért cserébe.

Örökös licensz

Örökös licensszel korlátozatlan ideig férhet hozzá szoftvere megvásárolt Kiadásához. Az újabb verziók Szoftverkövetésre való feliratkozással vagy Egyszeri frissítéssel érhetőek el.

Licenszetípus

A szoftver futtatható egyedi számítógépem vagy hálózatban is. Válassza ki az Önnek megfelelő licensztípust.

Kiszállítás

Amint a kifizetés megtörténik, emailben küldjük a szoftverkulcsot.

A hardverkulcsot az UPS fogja kiszállítani. A küldemény számát megadjuk, az UPSA telepítő/frissítés bármikor letölthető a Személyre szabott telepítőben.

Fizetési módok

Bankkártyával

Azonnali és biztonságos fizetés lehetséges a következő bank- és hitelkártyákkal: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Bankkártyája használatakor beállíthatja előfizetése automatikus megújítását.

További információ a Hitelkártyás fizetés biztonságával kapcsolatban >>

Biztonságos bankkártyás fizetés
  • Online áruházunk SSL titkosítási technológiával biztosított
  • Hitelkártya adatait közvetlenül a bankunknak adja meg
  • Egyetlen alkalmazottunknak sincsen hozzáférése a hitelkártya adataihoz
  • A fizetési rendszert a ČSOB Online Fizetési Kapu (ČSOB Online Payment Gateway) garantálja

 

Banki átutalással

Megrendelését azonnal teljesítjük, amint befizetése megérkezett hozzánk. A nemzetközi banki utalásoknak lehet néhány napos átfutási ideje.

Visszaküldés és visszatérítés

Amennyiben nem elégedett a szoftverrel, a vásárlást követő 30 napon belül teljes visszatérítést kaphat. Amennyiben vásárlása hardverkulcsot tartalmazott, vissza kell küldenie nekünk, csak ezután tudja visszatérítését megkapni.

További információ a 30 napos Pénzvisszafizetési Garanciáról »

Amint megkapjuk a visszaküldött hardverkulcsot vagy az információt, hogy a szoftverkulcs deaktiválása megtörtént, visszatérítjük a releváns vételárat és e-mail értesítést küldünk.

A hardverkulcs visszaküldéséhez javasolt az ajánlott küldemény használata.

Szoftverkulcsok fizikailag nem küldhetők vissza, ezért kötelező a szoftverkulcs deaktiválása és a képernyőkép elküldése ennek igazolására. A szoftverkulcs deaktiválásról az útmutatás megtalálható a GYIK oldalán (Gyakran Ismételt Kérdések). Szoftverkulcs nem használható többször, ennélfogva a szoftverkulcs költségeit nem térítjük vissza.

Nem áll módunkban visszatéríteni semmilyen elsőbbségi postai díjat. A termék visszaküldésével kapcsolatban felmerült költségeket és a visszafizetéssel kapcsolatban az ön rendelkezésére bocsátott más szolgáltatásokat sem térítjük meg.

A visszatérítés ugyanabban a fizetési formában történik, mint eredetileg a vásárláshoz használt és attól a naptól számított négy héten belül, amikor a visszaküldött csomagot megkaptuk.

Biztonság & Adatvédelem

Tiszteletben tartjuk adatainak védelmét. Ahhoz, hogy a megvásárolt szoftver(eke)t leszállítsuk és megfelelő támogatást nyújtsunk (általunk vagy az illetékes Fine Forgalmazó által), szükségünk van személyes adataira. A személyes információkat csak az igényeinknek megfelelően használjuk és sosem adjuk át azokat harmadik feleknek. Adatait megvédjük visszaélés ellen. További információ Adatvédelmünkről.

Próbálja ki a GEO5 szoftverrel való munkát

Aktiválja a 14 napos próbaverziót elemzési korlátozások nélkül, ingyenesen.