A hivatkozás el lett küldve a megadott e-mail címre.

Erre az e-mail címre nem tudjuk a hivatkozást elküldeni. Kérjük, ellenőrizze az e-mail címet!

Missing captcha code. Please check whether your browser is not blocking reCAPTCHA.

Invalid captcha code. Please try again.

Hogy rendelheti megl?

Az új, vagy meglévő ügyfelek megrendelhetik a Fine Szoftverkövetést e-mailben, az webáruházban , vagy a helyi viszonteladón keresztül.

Az új ügyfél megkapja a Fine Szoftverkövetés Szolgáltatási megállapodást és a megfelelő számlát rögtön a rendelés elküldése után. Amint a számlát kiegyenlítette, a megállapodás érvénybe lép és az ügyfél a Fine Szoftverkövetési program tagja lesz, és kihasználhatja az összes, a megállapodás részét képző szolgáltatás előnyét.

A meglévő ügyfél 30 nappal a szoftverkövetés lejárata előtt kap egy díjbekérőt. Amint kifizeti a díjbekérőn szereplő összeget, a szoftverkövetés meghosszabbításra kerül és a felhasználó megkapja a számlát. Fizethet hitelkártyával is. Ha nem történik kifizetés, a Fine Szoftverkövetés automatikusan megszűnik.

Amit érdemes tudnia:

  • A Fine Szoftverkövetési megállapodás adott programcsomagokhoz jár mellékletként (GEO5).
  • A Fine szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleink azonnal elérik a legújabb GEO5 verziókat.
  • Az állandó támogatás díja a programok és licenszek teljes árának 15 százaléka, a vásárlás pillanatában kapott különféle mennyiségi kedvezmények nem vehetők figyelembe a szoftverkövetés árának számításakor - amibe nem számít bele a mennyiségi kedvezmény a vásárlás pillanatában.
  • A Fine Szoftverkövetés díja egyéves időtartamra vonatkozik a program megvásárlásának napjától számítva, és évente fizetendő a szolgáltató által kibocsátott számláknak megfelelően.
  • A GEO5 korábbi verzióival rendelkező felhasználóknak először a legújabb verzióra kell frissíteniük programjaikat az Egyszeri Frissítés megvásárlásával.
  • A megállapodás pontjai országonként vagy viszonteladónként eltérhetnek egymástól.

Szüksége van további információra?

További információ az árlistában. Egyéb információért nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba!