A hivatkozás el lett küldve a megadott e-mail címre.

Erre az e-mail címre nem tudjuk a hivatkozást elküldeni. Kérjük, ellenőrizze az e-mail címet!

Missing captcha code. Please check whether your browser is not blocking reCAPTCHA.

Invalid captcha code. Please try again.

Licenszek

A licenc típusát meghatározza a felhasználás célja (teljes - kereskedelmi, oktatási) és a használat módja– helyi licenc (egy számítógéphez) vagy hálózati licenc (több géphez egy hálózaton, illetve virtuális gépekhez).

Helyi licensz

Helyi licencünk két módon érhető el – hardverkulccsal és szoftverkulccsal.

Helyi licenc (rugalmas)

Ha hardverkulcsos helyi licencet vásárol, tetszőleges számú gépre telepítheti a programokat, de csak azon a gépen tud dolgozni, amelyikhez csatlakoztatta a kulcsot. Különálló programok a felhasználói igényeknek megfelelően vásárolhatók egy, illetve több szoftverkulccsal.

Helyi licenc (Node-lock)

Ha szoftverkulccsal vásárol helyi licencet, csak egy gépen tudja használni a programot. Amennyiben új számítógépet vásárol, a szoftverkulcs átmásolható (amennyiben önnek teljes, kereskedelmi verziója van). A szoftverkulcsot emailben küldjük. Különálló programok a felhasználói igényeknek megfelelően vásárolhatók egy, illetve több szoftverkulccsal.

Hálózati licensz

Hálózati licenceink csak hardverkulccsal vehetők igénybe. Amennyiben hálózati licencet vásárol, használhatja a szoftvert több számítógépen, illetve virtuális gépen. A szoftvert egyszerre használók maximális száma megegyezik a vásárolt licencek számával. A szoftver futtatásához minden esetben szükséges a hardverkulcs csatlakoztatása egy géphez a hálózatban.

Vállalati hálózati licenc

A Vállalati licenc lehetővé teszi, hogy több jogi személy is használja a Szoftvert a vállalaton belül (pl. az anyavállalat licenceket vásárol a leányvállalatai számára). További információér forduljon hozzánk.

Oktatási licencek

A GEO5 nagyon jutányos áru oktatási licencének feltétele a nem kereskedelmi célú használat. Keresse további információinkat az oktatási verzióról.

Kulcsok típusai

Termékeinket hardver- illetve szoftverkulccsal védjük. További információ a kulcsok típusairól.

Szüksége van további információra?

További információ az árlistában. Egyéb információért nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba!