A hivatkozás el lett küldve a megadott e-mail címre.

Erre az e-mail címre nem tudjuk a hivatkozást elküldeni. Kérjük, ellenőrizze az e-mail címet!

Missing captcha code. Please check whether your browser is not blocking reCAPTCHA.

Invalid captcha code. Please try again.

Segítség a vásárláshoz

Webáruházunkban könnyedén vásárolhat Fine programokat. Biztonságosan fizethet banki átutalással.

Rendelhet programot közvetlenül az űrlap segítségével, vagy e-mailben.

A Fine árengedményeket biztosít további licenszek, illetve több program megvásárlása esetén. Azok a Fine ügyfelek, akik szeretnék frissíteni a használatban lévő programjukat, lépjenek velünk kapcsolatba.

Próbálja ki Ön is! Ha nem teljesen elégedett a szoftverrel, a Fine 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal a termékeire.

A Fine oktatási verziókat kínál iskoláknak és egyetemeknek kedvező áron.

További kérdése van a rendeléssel kapcsolatban? Lépjen velünk kapcsolatba – örömmel segítünk!

Fizetési módok


Banki átutalás (proforma számla)

A banki átutalás címzettje »

Kérjük küldje el az átutalási megbízás másolatát emailben (vagy faxon +36 (1) 2124209), hogy felgyorsíthassuk a szoftvere leszállítását. A megrendelést azonnal postázzuk, amint a fizetés megerősítésre került.

Szállítás


Normális szállítás – ingyenes

A normális szállítási idő 2–4 nap belföldön, de bizonyos esetekben késhet.

Expressz szállítás

Az Expressz szállítási idő 1–2 nap belföldön. Az expressz szállítás díja a Magyar Posta díjszabása szerint alakul.

A csomagban

A csomagban a következő tételeket találja: hardverkulcs (USB), Gyors telepítési útmutató és egy számla. A szoftvert a Testreszabott Telepítő segítségével szerezheti be, ami az internetről bármikor elérhető. A Felhasználói Kézikönyv bármikor elérhető az interneten. Telepítő CD-t kérésre küldünk.

Visszaküldés és visszatérítés szabályai

A 30 napos pénzvisszafizetési garancia azt jelenti, hogy ha Ön valamilyen okból nincs megelégedve a megvásárolt termékkel, egyszerűen visszaküldheti a csomagot eredeti állapotában a vásárlástól számított 30 napon belül, és mi visszafizetjük Önnek a termék árát.

30 napos pénzvisszafizetési garancia »

Amint megkapjuk a visszaküldött hardverkulcsot, vagy az értesítést arról, hogy az Ön szoftverkulcsát deaktiválták, visszatérítjük a megfelelő vételárat, és emailben értesítjük.

Azt javasoljuk, hogy a hardverkulcs elküldését ajánlott levélben tegye.

A szoftverkulcsokat nem szükséges fizikailag visszaküldeni, csak deaktiválja a szoftverkulcsot, és igazolásképp küldjön nekünk egy screenshotot. A szoftverkulcs deaktiválásával kapcsolatos utasításokért tekintse meg a GYIK oldalt. A szoftverkulcsot nem lehet ismétlődően használni, és nem térítjük vissza a szoftverkulcs költségeit.

Nem tudjuk visszatéríteni az elsőbbségi postázás költségét. Nem térítjük vissza a hozzánk való visszaküldés, valamint a visszatérítéssel kapcsolatos szolgáltatások költségeit.

A visszatérítést a vásárlással azonos fizetési módon kapja meg, a visszaküldött csomag hozzánk való megérkezésétől számított négy héten belül.

Kedvezmények

Három vagy több program vagy licenc egyidejű vásárlása esetén igénybe veheti mennyiségi kedvezményünket (lásd az Árlista). A kedvezményt csak első licenc vásárlására vehető igénybe, ezt a rendelés leadásakor automatikusan jóváírunk. A kedvezmény nem vehető igénybe FIN EC és GEO5 programok egyidejű vásárlásának összevonásával. Amennyiben termékcsomagot vásárol, további egyedi kedvezmények nem vehetők igénybe. A kedvezmények nem használhatók fel frissítésre.

A Fine Szoftverkövetés előfizetői 10 %-os kedvezményre jogosultak új szoftver vagy licenc vásárlásakor. Kiszámíthatja saját kedvezményét webáruházunkban.

Bérlés

A csomagokat és a programokat a listaár 45%-ért lehet bérelni évente – mind helyi, mind hállózati licenszek esetén. A bérlés megújítható, vagy átváltható örökös licenszre a listaár 60%-ért.

Az ár tartalmazza a teljes program verziókat és a szoftverkövetési szolgáltatást is, ezzel együtt az időközben megjelenő frissítéseket. A hardverkulcs árát a bérlési ár nem tartalmazza.

Többlet kimeneti nyelv a bérlés árának 10%-ért vásárolható. A bérelt licenszekre többlet kedvezmény nem vonatkozik.

A helyi licensz időhöz kötött hardveres vagy szoftveres kulccsal kapható. Hálózatos licensz csak hardverkulccsal kapható. A csomagokat a webáruházunkban lehet megrendelni.

Ha szeretne különálló programokat bérelni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Licensz típusok

A licensz típust a felhasználás módjának (teljes, oktatási), és az illegális másolástól védő hardverkulcs típusának megfelelően adjuk. A hardverkulcs lehet helyi (helyi licensz egy számítógépnek), vagy hálózatos (egy hálózaton lévő számítógépeknek). További információ a licencek típusairól.

Hardverkulcsok

Termékeinket hardver- illetve szoftverkulccsal védjük. További információ a kulcsok típusairól.

Ügyféltámogatás

vető technikai támogatás jár minden ügyfelünknek emailen az e-mail címen, vagy a technikai támogatás űrlapon keresztül .

Technikai támogatás a régebbi programverziók tulajdonosai számára is jár. Fenntartjuk a jogot a technikai támogatás beszüntetésére a 2 verzióval korábbi programok esetén. Vásárolhat egyéni programfrissítést , vagy hozzájuthat a frissítésekhez a Fine Szoftverkövetésen keresztül.

Biztonság és Adatvédelem

Óvjuk adatai biztonságát. Hogy a megrendelt programokat leszállíthassuk, szükségünk van személyes adataira. Az Önre vonatkozó adatokat csak saját céljainkra használjuk és nem adjuk ki másnak. Megóvjuk adatait mindenféle illetéktelen felhasználástól.

Töltse le a teljes licensz megállapodást PDF formátumban.

Szüksége van további információra?

További információ az árlistában. Egyéb információért nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba!