A hivatkozás el lett küldve a megadott e-mail címre.

Erre az e-mail címre nem tudjuk a hivatkozást elküldeni. Kérjük, ellenőrizze az e-mail címet!

Missing captcha code. Please check whether your browser is not blocking reCAPTCHA.

Invalid captcha code. Please try again.

GEO5

Oktatási anyagok

A tananyagok segítenek megérteni, hogyan lehet megoldani egy adott mérnöki feladatot, és milyen elméleti elveket használnak.
Nézze meg, mennyire intuitív a GEO5 szoftver a következő képzési anyagok segítségével:

Mérnöki kézikönyvek

A mérnöki kézikönyvek olyan képzési anyagok, amelyeket a felhasználók gyakran feltett kérdéseire adott válaszként hoztak létre. Az egyes fejezetek célja, hogy elmagyarázzuk, hogyan lehet egy adott mérnöki problémát megoldani a szoftverünkben. Gyakran használják a Példa fájlokat, így megnyithatja őket a szoftverben, és ki tudja őket próbálni.

Példa adatfájlok

A legtöbb mérnöki kézikönyv a szoftverrel terjesztett példánk adatfájljaival működik. Ennek köszönhetően a felhasználók profitálhatnak az eredményeik összehasonlításából a kézikönyvvel, és ellenőrizhetik, hogy valóban megértették-e a témát, és helyesen modellezték-e a példát.

Videós oktatóanyagok

A videós oktatóanyagok elmagyarázzák a szoftverrel végzett alapvető munkát, és hogyan lehet használni bizonyos feladatok egyszerű megoldására. Minden videó elérhető a"GEO5 Geotechnical Software”. Iratkozzon fel Fine hírlevelünkre, így nem marad le az új videóról.

Online súgó - F1

Ez az a kontextuális segítség, amely közvetlenül a szoftverben érhető el az "F1" gomb megnyomásával. Közvetlenül válaszol a program témájának lépésről lépésre történő segítségért, és elmagyarázza az elemzésben használt összes módszert és elméletet.

It is also available for Letölthető PDF formátumban vagy online a weboldalunkon.

Ellenőrzési kézikönyvek

Ezeknek a dokumentumoknak az a célja, hogy bizonyítsák programjaink számításainak pontosságát az egyes feladatok kézzel készített számításaihoz képest.

A feladatokat egyértelműen leírják, és hivatkozásokat tartalmaznak a GEO5 szoftverrel terjesztett példa adatfájlokra is.

Szeretné tanítani a GEO5-öt? Jelentkezzen előfizetésre iskolája számára.

Mi vagy a helyi viszonteladó hamarosan kapcsolatba lép önnel.

Több ajánlólevél