A hivatkozás el lett küldve a megadott e-mail címre.

Erre az e-mail címre nem tudjuk a hivatkozást elküldeni. Kérjük, ellenőrizze az e-mail címet!

Szabványok a GEO5-ben

A GEO5 programokban alkalmazott alapvető geotechnikai módszerek a világon mindenhol használhatók. A legtöbb ország azonban saját szabványt és szokást alkalmaz. A GEO5 egy olyan különleges módszert kínál a szabványok alkalmazására, amely megkönnyíti a tervezők munkáját, és ezzel egy időben lehetővé teszi, hogy minden követelménynek megfeleljenek.

Próbálja ki a GEO5 szoftvert.
Ingyenesen, megkötések nélkül!

A GEO5-ben lehetősége van:

  • általános ellenőrzésre biztonsági tényezők alapján
  • általános ellenőrzésre határállapotok alapján
  • Eurocode EN 1997 szerinti ellenőrzésre, nemzeti mellékletek alapján
  • LRFD 2003, LRFD 2012 szerinti ellenőrzésre
  • nemzeti szabványok szerinti ellenőrzésre (SNIP-Oroszország, GB, Kína)

Az alapötlet az volt, hogy szétválasszuk a szabványok és elméletek megadását a tényleges szerkezet megadásától. A felhasználó először kiválasztja a saját Beállításait – a szabványt és az biztonság ellenőrzésének módját – ami minden GEO5 programban használható. Ezután a felhasználónak, bármilyen GEO5 programmal is dolgozik, nem kell többé a szabványok és a tényezők miatt aggódnia, elég, ha kiválasztja az elmentett beállítást.

A program lehetővé teszi, hogy könnyen átváltson egyik beállításról a másikra. Így az adott szerkezet ellenőrzési többféle szabvány szerint viszonylag egyszerű feladat.

A program több mint 50 féle szabvány beállítást tartalmaz (például az európai országok nemzeti mellékletei szerinti EN 1997 szabványt), vagy a felhasználó beállíthatja a saját szabványait is. Az elkészített beállításokat meg lehet osztani cégen belül, vagy elküldeni az együttműködő feleknek.

Az alkalmazott szabványok és megoldási módszerek száma általában minden új verzióval együtt nő, a felhasználói kéréseknek megfelelően.

Using Standards and Analysis Settings (2:06)

GEO5 Standards

Vessenegy pillantást a GEO 5-ben megtalálható szabványokra (EN 1997, LRFD and others). A gyakorlóanyag megmutatja mennyire könnyű váltani köztük, és hogy tud saját beállítást megadni.

Próbálja ki a GEO5 szoftvert.
Ingyenesen, megkötések nélkül!

A szoftver mobil eszközökön nem működik. Ennek ellenére tudunk küldeni letöltő hivatkozás e-mail címére.

Szüksége van további információra?

További információ az árlistában. Egyéb információért nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba!