The link was sent to your email.

We were unable send the link to your email. Please check your email.

How to Subscribe

Az új, vagy meglévő ügyfelek megrendelhetik a Fine Szoftverkövetést e-mailben, az webáruházban , vagy a helyi viszonteladón keresztül.

Az állandó támogatásról szóló Fine Szoftverkövetési megállapodást és a megfelelő számlát a megrendelés után azonnal elküldjük. Nem szükséges az aláírt másolatot visszaküldenie. A megállapodás feltételei {lásd: megállapodás minta} az ország, vagy viszonteladó sajátosságai miatt kis mértékben változhatnak.

AAmint a számlát kiegyenlítette, a megállapodás érvénybe lép és az ügyfél a Fine Szoftverkövetési program tagja lesz, és kihasználhatja az összes, a megállapodás részét képző szolgáltatás előnyét

Amit érdemes tudnia:

  • A Fine Szoftverkövetési megállapodás adott programcsomagokhoz jár mellékletként (GEO5).
  • Az állandó támogatás díja a programok és licenszek teljes árának 15 százaléka, a vásárlás pillanatában kapott különféle mennyiségi kedvezmények nem vehetők figyelembe a szoftverkövetés árának számításakor.
  • A Fine Szoftverkövetés díja egyéves időtartamra vonatkozik a program megvásárlásának napjától számítva, és évente fizetendő a szolgáltató által kibocsátott számláknak megfelelően.
  • A GEO5 korábbi verzióival rendelkező felhasználóknak először a legújabb verzióra kell frissíteniük programjaikat az Egyszeri Frissítés megvásárlásával.

Do you need any additional information?

Get price calculations immediately in our Shop or contact us.